Massage i Kungälv

God morgon, god morgon alla mina kära läsare! Jag hoppas ni sovit gott i natt. Jag sov som en prinsessa! Innan hade jag problem med både sömnen och kroniskt värk i kroppen men allting har blivit mycket bättre sedan jag började med massagebehandlingar. Jag vill gärna tipsa er läsare om ett företag som heter Fyrklövern Hälsa & Massage, detta företag finns till för er som vill få massage i Kungälv eller Stenungsund med omnejder. 

Jag har skrivit till er i flera tidigare inlägg om värken och även om sömnproblemen. Jag har fått olika tips och råd både från er som följer mig på bloggen, men även ifrån vänner och bekanta om vad jag borde göra för att komma tillrätta med dessa problem. Jag fick tipset att börja med massage, det var för några veckor sedan, och det var det i särklass bästa tipset! Massagen som jag får på Fyrklövern Hälsa & Massage är helt underbar och hon som ger denna massage har en unik förmåga att anpassa massagen helt och hållet utifrån mina förutsättningar, önskemål och behov, allt för att massagen ska ha så optimal effekt som möjligt. Sömnproblemen och värken i kroppen gjorde att jag tidigare hade svårt att klara av en del av de där vardagliga sysslorna, men det är inte längre något problem. Jag vill förstås att andra människor ska få må lika bra som jag, så det är därför jag väljer att idag skriva det här inlägget för att berätta för er att det finns möjlighet för er som intresserar er för massage i Kungälv eller Stenungsund att få detta om ni går till Fyrklövern Hälsa & Massage.