Nya Boxhultsbilservice AB

Det är många som har frågat efter någon bilverkstad i Uddevalla med omnejd den senaste tiden, därför kommer jag att skriva lite i all korthet om en bilverkstad i Uddevalla som heter Nya Boxhultsbilservice

Det här är ett företag som jag själv blev rekommenderad att vända mig till av en arbetskamrat för drygt ett halvår sedan när bilen krånglade. Jag är oerhört glad och tacksam över att jag fick det här tipset, för när jag vände mig till denna bilverkstad i Uddevalla kunde de laga bilen så att det blev en körduglig bil igen och inte nog med det, de gjorde ett så bra jobb så det har inte krånglat något mer med bilen sedan dess vilket jag förstås är väldigt glad över. Jag har tidigare vänt mig till andra verkstäder där jag inte blivit helt nöjd och det är detta som flera av mina läsare också har råkat ut för. Jag tror inget annat utan att ni kommer att bli lika nöjda med Nya Boxhultsbilservice som jag, så jag tycker verkligen att ni ska lämna er bil till just denna bilverkstad i Uddevalla. Nu är det inte bara jag och min arbetskamrat som har fått bra hjälp av Nya Boxhultsbilservice. Jag har även hört andra personer säga att de är nöjda med denna bilverkstad i Uddevalla, så därför kände jag att jag ville dela med mig om det här företaget till er i bloggen idag. Jag gör så här att jag lägger in en länk i texten, så kan ni själva klicka er in på hemsidan som Nya Boxhultsbilservice har, där finns det bra information och så hittar ni där också kontaktuppgifterna till denna bilverkstad i Uddevalla.